Pikku ihmisiä (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.3 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Finska
Antal sidor
125
Utgivningsdatum
2020-04-10
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788726072976

Pikku ihmisiä E-bok

E-bok,  Finska, 2020-04-10

Styckköp

75

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
  • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
    89
Visa alla 1 format & utgåvor
Lehtorin tyttö Laura ei ole ikinä välittänyt nukeista. Nyt lelukaupan edessä seisoessaan hän tietää heti, että haluaa tietyn nuken. Nuken nimeksi tulee Kirsti, koska se on myös äidin nimi - ja näyttäähän nukke vähän äidiltä. Nukke saa kodikseen kauniin nukketalon.

Mutta ketä Kirsti-nukke oikein odottaa nukketalossa?

'Veli' on Teuvo Pakkalan mestarillinen novelli, jossa nuket kohoavat symboloimaan perheenjäseniä. 'Pikku ihmisiä' sisältää myös novellit 'Arka kohta', 'Iikka raukka' sekä 'Piispantikku'. Pakkala on kerännyt kiitosta lasten sielunelämän kuvaajana, ja 'Pikku ihmisiä' havainnoikin lapsia äärettömän tarkasti.

Kirjailija Teuvo Pakkala (1862-1925) tunnetaan erityisesti lasten elämää kuvaavista novelleista. Hänen tyylinsä luokitellaan yleensä joko realistiseksi tai naturalistiseksi. Pakkala julkaisi myös romaaneja, näytelmiä ja muistelmia.

Pakkala aloitti lääketieteen, historian ja kielten opinnot Helsingin yliopistossa, mutta opinnot jäivät kesken. Hän siirtyi työskentelemään lehtimiehenä, minkä myötä kirjoittamisesta tuli hänelle yhä merkityksellisempää. Esikoisteos 'Lapsuuteni muistoja' julkaistiin vuonna 1885. Myöhemmin Pakkala työskenteli myös kustannustoimittajana Otavalla.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Teuvo Pakkala