Meripoikia (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.1 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Finska
Utgivningsdatum
2020-04-10
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788726073058

Meripoikia E-bok

E-bok,  Finska, 2020-04-10

Styckköp

73

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Merikapteeni Ramberg on iskenyt silmänsä viehättävään neitoon. Neidon nimi on hänen kuulemansa mukaan Elviira Parhiala. Kapteeni ei kuitenkaan arvaa, että hänellä on mennyt neitojen nimet sekaisin - hänen ihastuksensa kohde on joku aivan muu kuin luotsi Parhialan tytär.

Teuvo Pakkalan "Meripoikia" on humoristinen historiallinen näytelmä, joka sijoittuu 1860-luvun Pohjanmaalle. Eletään merimiesten kulta-aikaa: monessa perheessä on mies merillä, vieraat kielet vaikuttavat lauluihin ja sanontoihin.

Kirjailija Teuvo Pakkala (1862-1925) tunnetaan erityisesti lasten elämää kuvaavista novelleista. Hänen tyylinsä luokitellaan yleensä joko realistiseksi tai naturalistiseksi. Pakkala julkaisi myös romaaneja, näytelmiä ja muistelmia.

Pakkala aloitti lääketieteen, historian ja kielten opinnot Helsingin yliopistossa, mutta opinnot jäivät kesken. Hän siirtyi työskentelemään lehtimiehenä, minkä myötä kirjoittamisesta tuli hänelle yhä merkityksellisempää. Esikoisteos "Lapsuuteni muistoja" julkaistiin vuonna 1885. Myöhemmin Pakkala työskenteli myös kustannustoimittajana Otavalla.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Teuvo Pakkala