Voyeur - Sexy erotica (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (16.8 MB)
Språk
Finska
Serie
LUST
Inläsare
Nuppu Ruusunen
Utgivningsdatum
2019-01-21
Förlag
LUST
Översättare
Jaana Palantera
ISBN
9788726088892

Voyeur - Sexy erotica Ljudbok

Ljudbok,  Finska, 2019-01-21

Styckköp

39
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
"Tässä hotellissa on myös jotain aivan erityistä, mitä ei tietääkseni ole muissa hotelleissa, ja se on tarkoitettu vain erittäin rikkaille. Huonetta kutsutaan PLAYROOMIKSI. Siellä voi maksaa seksiä harrastavan pariskunnan katselusta. Hotellin vieraat voivat myös harrastaa täällä seksiä toistensa kanssa. Kutkuttavaa ja täysin ainutlaatuista on se, että samalla seinän toisella puolella on silmäpari, joka katselee tapahtumia luukusta, joka sulkeutuu heti, kun akti on loppunut."

Novelli on julkaistu yhteistyössä ruotsalaisen elokuvatuottaja Erika Lustin kanssa. Hänen tavoitteensa on kuvata ihmisluontoa ja ihmisen monimuotoisuutta intohimoa, intiimiyttä, rakkautta ja himoa tihkuvilla kertomuksilla, joissa yhdistyvät myös vahvat tarinat ja eroottinen komedia.

Cecilie Rosdahl on tanskalainen kirjailija ja taiteilija. Hän on valmistunut kuvataiteilijaksi Det Fynske Kunstakademista ja käsikirjoittajaksi Etelä-Tanskan yliopistosta. Cecilie Rosdahl on saanut useita apurahoja niin kuvataiteilijan kuin kirjailijankin töitään varten.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Cecilie Rosdahl