Sommarsex 3: Folkets park (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.1 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Sommarsex (del 3)
Utgivningsdatum
2018-10-30
Förlag
LUST
ISBN
9788726096743
Sommarsex 3: Folkets park (e-bok)

Sommarsex 3: Folkets park E-bok

(1 röst)
E-bok (EPUB), Svenska, 2018-10-30

Styckköp

39

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
"Det är fullt av liv och rörelse, med röster och skratt - men ingen vet om vad de gör. Det är deras förbjudna hemlighet. Kjolen är fördragen och det är sakta, sakta som hon guppar, så att det krävs att någon måste stanna till lite extra, och verkligen titta, för att inse vad som pågår. Och det är det ingen som gör, alla människor är upptagna av sitt."

Eddie och Alice är på väg mot Folkets park men saktas hela tiden ner av varandras fingrar. Det är så svårt att inte ta på varandra, speciellt när Alice nyss viskat att hon är naken under kjolen. Parken är full av människor, men lusten är fullkomligt oemotståndlig. Deras tanklöshet smittar av sig till andra par på gräsmattan, och snart tycks hela Folkets park vibrera av sommarnjutning.

Sommarsex är en novellserie i tre delar. Folkets park är den tredje delen.
Alexandra Södergran är en svensk anonym författare till noveller. Hennes texter behandlar ofta tabubelagda ämnen på ett spännande och nytänkande sätt. Framför allt intresserar hon sig för erotik och närmar sig genren på ett sätt som både överraskar och underhåller läsaren.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Alexandra Södergran