Sommarsex 2: Stranden (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Sommarsex (del 2)
Utgivningsdatum
2018-10-30
Förlag
LUST
ISBN
9788726096750
Sommarsex 2: Stranden (e-bok)

Sommarsex 2: Stranden E-bok

(1 röst)
E-bok (EPUB), Svenska, 2018-10-30

Styckköp

39

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
"Om hon bara kunde få Jimmy, han hade så vackra ögon. Fina händer och en fin kuk. Om de bara fick vara själva en stund, bakom stenarna och buskarna. Mitt ibland vanliga människor på deras vanliga dag vid havet. Hon och han, nakna med varandra, vinden mot huden och det solvarma gräset. Såklart utan att någon såg dem. Men ändå, risken fanns."

På bussresan till stranden lade Jimmy och Anna märke till varandra. Men de äger inte samma gränslöshet som vännerna Alice och Eddie, som helt oblygt hade sex på den fullpackade bussen. På stranden blottas både hud och känslor: Anna och Jimmy vill ha varandra, men vem ska ta det första steget? När de är ensamma i sanden bestämmer sig Jimmy för att lyssna på vännen Eddies råd - och ta kommandot.

Sommarsex är en novellserie i tre delar. Stranden är den andra delen.
Alexandra Södergran är en svensk anonym författare till noveller. Hennes texter behandlar ofta tabubelagda ämnen på ett spännande och nytänkande sätt. Framför allt intresserar hon sig för erotik och närmar sig genren på ett sätt som både överraskar och underhåller läsaren.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Alexandra Södergran