Feministimies ? eroottinen novelli (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Finska
Serie
LUST
Antal sidor
8
Utgivningsdatum
2019-04-01
Förlag
LUST
Översättare
Sirpa Alkunen
ISBN
9788726117134

Feministimies ? eroottinen novelli E-bok

E-bok,  Finska, 2019-04-01

Styckköp

24
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
"1960-luvulla unelmat olivat suuria, mutta olimme vakuuttuneita siitä, että kaikki oli mahdollista - myös professorin naiminen hänen kirjoituspöydällään muun yliopistoväen kulkiessa tietämättömänä ohi käytävällä."

Vuosia on kulunut jo paljon, mutta silti pariisilainen freelancetoimittaja ei saa mielestään vanhaa professoriaan joka kerta, kun panee viimeisen pisteen kirjoittamaansa artikkeliin. Hän ajattelee unohtumattomia hetkiä professorin työhuoneessa, jossa mies otti hänet kirjoituspöydällä, työntyi hiljaa hänen sisäänsä ja sai hänet märemmäksi kuin koskaan sitä ennen tai sen jälkeen.

Novelli on julkaistu yhteistyössä ruotsalaisen elokuvatuottajan Erika Lustin kanssa. Hänen tavoitteenaan on kuvata ihmisen luonnetta ja moninaisuutta kertomuksilla intohimosta, läheisyydestä, rakkaudesta ja halusta yhdistämällä vahvoja tarinoita ja eroottisia hupailuja.

Salanimen Sarah Skov taakse kätkeytyy nuori tanskalainen naiskirjailija. Muistojani sinusta -novellin lisäksi hän on kirjoittanut novellit Hulluna Owen Grayhyn, Syö kanssani, Autoseksisukupolvi ja Muistojani sinusta.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Sarah Skov