Åtrå och strid (mp3-skiva)
Fler böcker inom
Format
Mp3-skiva
Språk
Svenska
Inläsare
Anna Godenius
Utgivningsdatum
2019-01-04
Förlag
Saga Egmont
Dimensioner
191 x 136 x 15 mm
Vikt
80 g
SAB
Gcz Stenberg, Birgitta
ISBN
9788726126938
Åtrå och strid (mp3-skiva)

Åtrå och strid

Mp3-skiva Svenska, 2019-01-04

Slutsåld

Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Ett liv är fullt av äventyr. Stort som smått. Men i jämförelse med Birgitta Stenbergs liv så ter sig det mesta ynkligt och trist.

Detta är en bok som har allt: spänning, romantik, äventyr och kärlek.

Som ung författare umgicks hon med Fellini och Bergman. Hon raggade upp en italiensk superstjärna, inledde en passionerad romans för att sedan hamna mitt i en maffiauppgörelse. Hon gjorde långa resor till exotiska platser, men när hon ville hitta sig själv arbetade hon som fiskare i Sverige.

Hon skrev, skrev och skrev saker som rev upp känslor, orsakade debatt och som tröstade, uppviglade och provocerade flera generationer kvinnor.

Stenberg är med andra ord en författare som har erfarenhet att skriva om, och detta gör hon på ett briljerande vis. Detta är berättelsen om ett inte så vanligt liv. Men det är också berättelsen om en frigörelse från ett fjättrande samhälle, och om hur du som människa kan växa genom att alltid följa ditt hjärta.

Birgitta Stenberg (1932 - 2014) var en svensk författare, översättare och illustratör. Hon anses idag som en av de mer inflytelserika feministiska röster som kom fram under 60-talet, och hennes författarskap är alltid lika aktuellt.

Ljudbok: 1 MP3-CD
Speltid: 2 t. 57 min.
Uppläsare: Anna Godenius
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Birgitta Stenberg