Massören - erotisk novell (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (14.5 MB)
Språk
Svenska
Serie
LUST
Inläsare
Fredrika Eriksson
Utgivningsdatum
2019-03-08
Förlag
LUST
ISBN
9788726162332
Massören - erotisk novell (ljudbok)

Massören - erotisk novell Ljudbok

(3 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2019-03-08

Styckköp

41

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
'Han var överallt med sina händer. Nästan. Överallt förutom i min fitta. Kan du fatta vad det här gjorde med mig? Jag menar han kom så nära att han måste ha fått det på fingrarna. Jag var så kåt. Det brände i hela min kropp. Jag visste inte vad jag skulle ta vägen. Jag kunde inte ligga still. Jag började ta på honom. Jag skrevade för honom, jag lyfte på låren och särade dem bara för att visa honom mitt kön. Men han förde tålmodigt mina ben tillbaka ner på bänken igen.'

'Du vet det nya massagestället jag går till?' säger Eva med ivrig röst. De sitter i lunchrummet och Susanne märker genast att Eva har något stort att berätta. Hon hade som vanligt gått till massagestudion för att låta Mr Matejs varma händer läka henne. Men mötet hade tagit en vändning när Eva bett om en specialbehandling, och Mr Matejs händer började bearbeta hennes kropp på ett helt nytt sätt.

Alexandra Södergran är en svensk anonym författare till noveller. Hennes texter behandlar ofta tabubelagda ämnen på ett spännande och nytänkande sätt. Framför allt intresserar hon sig för erotik och närmar sig genren på ett sätt som både överraskar och underhåller läsaren. Hon har gett ut ett 20-tal erotiska noveller.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Alexandra Södergran