Top ten-listan (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (193.2 MB)
Språk
Svenska
Serie
Top ten (del 1)
Inläsare
Hanna Lund
Utgivningsdatum
2019-06-11
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788726168594
Top ten-listan (ljudbok)

Top ten-listan Ljudbok

(17 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2019-06-11

Styckköp

118

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Uppbrottet med Markus kom som en blixt från klar himmel. Sara var helt oförberedd, när hon kom hem och fann honom sitta vid köksbordet, han hade redan flyttat sina saker från lägenheten de delade. Sara hade väntat på att de skulle förlova sig, och nu var de som främlingar för varandra.

På väg hem på nattbussen efter ett försök till en trevlig utekväll med tjejkompisarna hittar Sara en annan ung kvinnas kalender. När hon öppnar den för att se om hon kan få någon ledtråd om vem ägaren är så hittar hon istället en lista. Top ten-listan för det nya året. Några dagar senare blir Sara utmanad av sina föräldrar, om hon tar tag i sitt liv, genomför några projekt och försöker komma över Markus så ska hon få en bil. Frestad av erbjudandet, och möjligheten till att föräldrarna ska sluta tjata drar hon upp listan hon funnit och visar dem. 'Jag HAR redan mål för nästa år, sa hon med en triumferande min och höll upp listan. Se själva, jag har funderat ut flera stycken.'

Föräldrarna är överlyckliga, men Sara, som inte ens läst igenom listan innan, får genast en sjunkande känsla i magen. Hur ska hon, som inte ens kan gå till jobbet utan att börja gråta, genomföra aktiviteterna på en främlings lista under ett år?

Frida Gråsjö är en svensk författare, som innehar förmågan att skriva romaner som landar rätt i hjärtat hos läsarna.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Top ten-listan. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Mysig och uppmuntrande bok
    -, 9 januari 2021

    Boken var feelgood och tänkvärd för den som just brutit ett förhållande. Riktigt dålig uppläsare som inte betonade bra och dessutom ibland valde fel ord . Växlade över till läsning, rekommenderas

  2. Underbar feelgood
    Henrik, 29 augusti 2019

    Man bubblar sig genom hela boken, bra uppläsare, vilket är viktigt på en ljudbok! Varm och underfundig med hög igenkänning i vardagen bland bröllop och glöggmingel.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Frida Gråsjö