Påsklust - erotik (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
LUST
Utgivningsdatum
2019-04-16
Förlag
LUST
ISBN
9788726168686
Påsklust - erotik (e-bok)

Påsklust - erotik E-bok

E-bok (EPUB), Svenska, 2019-04-16

Styckköp

32

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
"'Du vet vad du ska göra', flämtade Tina, och Ellinor tryckte på nytt upp henne mot väggen, särade på hennes ben med sitt lår och började gnida sig mot henne. Hon tog tag om Tinas nacke och förde hennes läppar mot sina. Mörka lockar dansade i Tinas panna när de kysstes varandra. Det var hetsigt, intimt. Det var längtan, insåg Ellinor i förbifarten. Hon darrade av längtan."

Karriär, kändisskap och en trea i Vasastan - allt det hade Ellinor lyckats vinna i Stockholm. Hon var minst sagt framgångsrik, men både barnlös och singel, något hon alltid påmindes om när hon åkte hem till byn. Och nu var det dags igen, påsken nalkas och familjen kallar. Men när hennes lillasyster berättar att Ellinors stora kärlek Tina precis flyttat tillbaka till byn förändras allt. Ellinors värld vänds uppochner: vad gör hon nu?

Erika Svensson skriver spännande och erotiskt laddade noveller om vardagliga människor i oväntade situationer. Med fokus på den ljuvligt bubblande känslan som bara beröring och förväntan kan åstadkomma, gestaltar hon komplexa karaktärer som utmanar gränserna för den traditionella sexnovellen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Erika Svensson