Mormor på rymmen (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (355.3 MB)
Språk
Svenska
Serie
Mormor på rymmen (del 1)
Inläsare
Anna Godenius
Utgivningsdatum
2019-05-16
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788726178982

Mormor på rymmen Ljudbok

(15 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2019-05-16

Styckköp

119
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Anna-Lisa, snart 77 år, är skrämd över tanken att sitta i soffan och glo på minnessaker i väntan på döden. Hennes trygga men lite tråkiga man, revisorn Ove, dog ett par år tidigare. Deras dotter Susanne, som är pappas flicka, har ärvt sin fars sätt att dominera Anna-Lisa liv och stoppar gärna fingrarna i sin mammas plånbok. Ljusglimtarna i Anna-Lisas liv är barnbarnet Jespers sällsynta besök. Jesper är dykinstruktör i Thailand och Anna-Lisa vill mer än gärna åka och hälsa på honom.

Men när dottern Susanne ännu en jul vägrar sin mamma att följa med till Thailand och tillbringa juldagarna med Jesper, fattar Anna-Lisa sitt beslut. Utan att nämna något för sin dotter drar hon iväg till staden Torrevieja i Spanien. Här börjar Anna-Lisa leva som hon aldrig levt tidigare och blir till och med kär. Kanske för första gången i sitt långa liv. Men i det nya paradiset dyker faror upp och hotar Anna-Lisas nya liv. Med hjälp av sina vänner och sin nyfunna tro på sig själv lyckas hon med nöd och näppe klara sig ur de mest pikära situationer ...

'Mormor på rymmen" är en feelgood-roman i högt tempo med en del äventyrliga inslag, många tokigheter och färgrika karaktärer.

Karin (Kaj) Branzell är författare och frilansskribent som även har jobbat utomlands i Australien och i USA, varit sjöman, lärare, administratör och kommunikatör.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Mormor på rymmen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Gullig och lättlyssnad
    -, 22 november 2020

    En skön bok att lyssna på när man pysslar med annat. Lättsam och lite kul.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Kaj Branzell