Taggtrådsmordet - ett krångligt indiciefall (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (43.1 MB)
Språk
Svenska
Serie
Nordisk kriminalkrönika 90-talet
Inläsare
Sofia Watts
Utgivningsdatum
2019-04-29
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788726184068
Taggtrådsmordet - ett krångligt indiciefall (ljudbok)

Taggtrådsmordet - ett krångligt indiciefall Ljudbok

av Diverse
(1 röst)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2019-04-29

Styckköp

57

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Svartsjuka som motiv för mord och annan grov kriminalitet är en företeelse lika gammal som människans historia. Svartsjuka har förmågan att förändra och förblinda människor av alla kategorier och alla samhällslager, även högtstående individer som aldrig under normala förhållanden skulle kunna tänka sig att begå ett brott.
Så mycket större risk att drabbas av denna farliga åkomma uppkommer givetvis om individens motståndskraft på grund av själslig obalans är nedsatt. Så var förhållandet i det fall som skildras här, ett närmast klassiskt fall, där den under en följd av år pinade, misshandlade och förnedrade hustrun togs av daga av sin man grymt, känslokallt och kallblodigt.
Ställd inför vetskapen om att han inte än en gång skulle kunna förmå hustrun att ändra sitt beslut om skilsmässa, brast de sista hämningarna för den desperate och egoistiske mannen.

Nordisk Kriminalkrönika är ett historiskt verk. Berättelserna och samlingarna är uttryck för den samtid som de skrevs i, och kan i enstaka fall ha föråldrat eller kontroversiellt innehåll. Eventuellt stötande material är inte uttryck för förlagets hållning.

I Nordisk kriminalkrönika berättar poliser själva om sina mest uppmärksammade, omskakande, och svåra fall.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »