David Copperfield del 1 (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
David Copperfield (del 1)
Utgivningsdatum
2019-12-04
Förlag
Saga Egmont
Översättare
Hanny Flygare
ISBN
9788726198850
David Copperfield del 1 (e-bok)

David Copperfield del 1 E-bok

E-bok,  Svenska, 2019-12-04

Styckköp

119

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
'Huruvida jag själv blir hjälten i min egen levnadsaga eller om det blir någon annan som kommer intaga den platsen, skola följande blad utvisa.'

Vi möter David Copperfield när han kommer till världen. De barnmorskor och läkekonstkunniga som fanns i grannskapet hade följt hans utveckling sedan långt innan de hade nöjet att träffa den lilla pojken i livet. De var alla rörande ense om att den unge herrn skulle ha ett oturligt liv.

I denna första del av den klassiska berättelsen om David Copperfield följer vi honom under hans barndomstid, och första skolår.

Charles Dickens (1812-1870) var kanske den mest framgångsrika och älskade brittiska författaren under 1800-talet, en popularitet som fortsatt i våra dagar. Han förenar oförglömliga personporträtt och en känsla för medryckande berättelser med en blick för samhällets utsatta existenser.

Vi möter den unge David Copperfield, och får följa med under hans äventyrliga uppväxt och in i vuxen ålder. 'David Copperfield' anses vara författaren Charles Dickens mästerverk.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Charles Dickens