Brunch och multipla orgasmer - erotisk novell (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (12.2 MB)
Språk
Svenska
Serie
LUST
Inläsare
Maria Fält
Utgivningsdatum
2019-06-18
Förlag
LUST
Översättare
Lilja Pousse
ISBN
9788726199468
Brunch och multipla orgasmer - erotisk novell (ljudbok)

Brunch och multipla orgasmer - erotisk novell Ljudbok

(1 röst)
Ljudbok,  Svenska, 2019-06-18

Styckköp

33

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Rina jobbar i porrbranschen, så hon är den mest uppenbara personen att fråga om råd om man vill veta mer om orgasmer. Men när hennes vän en dag frågar henne hur han ska göra för att ge sina sexpartners multipla orgasmer har hon inget bra svar. Men så får Rina en idé. Hon bjuder in tre kvinnor, som hon bara pratat med online, till en brunch för att höra med dem. De har under lång tid skrivit till varandra om sex och har ett väldigt avslappnat förhållande till ämnet. Det blir en ohämmad morgon, för brunchen består inte bara av frukt och croissanter utan också av ett fat med dildos och andra sexleksaker ...

Novellen är utgiven i samarbete med den svenska filmproducenten Erika Lust. Syftet är att skildra människors natur och mångfald genom berättelser om passion, intimitet, kärlek och lust i en kombination av starka historier och erotik.

Bakom pseudonymen Beatrice Nielsen gömmer sig en erfaren skribent och redaktör. Förutom Brunch og multipla orgasmer har hon gett ut den erotiska novellen Grannen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Beatrice Nielsen