Equestria Girls - Everfree-legenden (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (77.4 MB)
Språk
Svenska
Serie
My Little Pony
Läsålder
6-9 år
Inläsare
EvaMaria Oria
Utgivningsdatum
2020-04-23
Förlag
SAGA Kids
Översättare
Anna Gilham
ISBN
9788726223620
Equestria Girls - Everfree-legenden (ljudbok)

Equestria Girls - Everfree-legenden Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2020-04-23

Styckköp

98

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Äntligen är det dags för vännerna på Canterlot High att åka till Camp Everfree! Alla har verkligen sett fram emot den här dagen. Men för Twilight Sparkle börjar resan på ett riktigt obehagligt sätt. Redan på bussen drömmer hon mardrömmar om att hon ska förvandlas till den onda Midnight Sparkle igen. Kan det hända, eller var det bara en oskyldig dröm?

Lägerledaren Gloriosa är kanske den hurtigaste personen som Sunset Shimmer någonsin träffat. Men stämningen verkar minst sagt spänd mellan Gloriosa och hennes bror Timber. Har det något med den mystiske Filthy Rich att göra? Eller kan det rentav vara den magiska Gaia Everfree som återvänt, precis som legenden förutspått? En sak är säker - det är något konstigt som pågår i skogen. Frågan är bara vad.

Perdita Finn är en barnboksförfattare och före detta lärare från Catskillbergen i New York. Hon har bland annat skrivit böcker för My Little Pony och Alvin och gänget.

I Equestria Girls: Berättelser från Canterlot High får vi följa våra favoritponnys - som tvåbenta tjejer! De är elever på Canterlot High på heltid, och magiska ponnytjejer på deltid! I böckerna om My Little Pony lär vi känna Twilight Sparkle, Applejack, Fluttershy, Pinkie Pie, Rarity, Rainbow Dash och alla deras vänner!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Perdita Finn