Equestria Girls - Twilight Sparkles skimrande pyjamasparty (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (54.5 MB)
Språk
Svenska
Serie
My Little Pony
Läsålder
6-9 år
Inläsare
Amelie Tinnadotter Norrby
Utgivningsdatum
2020-01-17
Förlag
SAGA Kids
Översättare
Jenny Björk
ISBN
9788726223651
Equestria Girls - Twilight Sparkles skimrande pyjamasparty (ljudbok)

Equestria Girls - Twilight Sparkles skimrande pyjamasparty Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2020-01-17

Styckköp

58

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Under Vänskapsspelen råkade Twilight Sparkle öppna en portal som nästan slukade alla som var där. Hon var inte så populär direkt, efter det ...
Men nu har hon bytt skola till Canterlot High och träffar för första gången sin dubbelgångare från den magiska ponnyvärlden! Men mötet gör henne ännu mer nervös än vad hon redan var. Hennes dubbelgångare har massor av vänner, men själv har hon aldrig ens haft någon att äta lunch med. Hon måste lista ut hur man skaffar vänner - och det med en gång! Frågan är hur man egentligen vet att man gör rätt? Ska Twilight Sparkle lyssna på de luriga tjejerna från sin gamla skola eller ska hon chansa på att hon kan lära sig av Sunset Shimmer och gänget på Canterlot High?

Perdita Finn är en barnboksförfattare och före detta lärare från Catskillbergen i New York. Hon har bland annat skrivit böcker för My Little Pony och Alvin och gänget.

I Equestria Girls: Berättelser från Canterlot High får vi följa våra favoritponnys - som tvåbenta tjejer! De är elever på Canterlot High på heltid, och magiska ponnytjejer på deltid! I böckerna om My Little Pony lär vi känna Twilight Sparkle, Applejack, Fluttershy, Pinkie Pie, Rarity, Rainbow Dash och alla deras vänner!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Perdita Finn