Ponyvillemysterierna 5 - Förhäxade föl (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (49.6 MB)
Språk
Svenska
Serie
My Little Pony
Läsålder
6-9 år
Inläsare
Ida Olsson
Utgivningsdatum
2020-02-27
Förlag
SAGA Kids
Översättare
Ida Johansson, Hanna Graf
ISBN
9788726223705
Ponyvillemysterierna 5 - Förhäxade föl (ljudbok)

Ponyvillemysterierna 5 - Förhäxade föl Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2020-02-27

Styckköp

58

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Apple Bloom, Sweetie Bell och Scootaloo borde kanske inte ha rymt från skolan i smyg. Men när prinsessan Luna dyker upp i ens dröm och säger att Cutie Mark Crusaders är de enda som kan stoppa faran som är på väg och rädda Equestria, så måste man väl ändå lyssna?

De tre fölen ger sig ut i Everfree-skogen, där de till sin stora fasa får se sina vänner Ambermoon och Lilymoon tillsammans med deras fiende! Det dröjer inte länge innan de blir upptäckta och får galoppera för livet ut ur skogen. Väl ute drar de en lättnadens suck - tills det börjar hända mystiska saker. Ja, riktigt oturliga saker. Det verkar nästan som att de fått en otursförbannelse över sig! Kommer de lyckas hitta hjälp innan det är försent? Och vad kommer hända med deras vänner?

Penumbra Quill började skriva om mysterierna i Equestria efter att hon mötte ett spöke på ett av sina uppdrag som reseskribent. Nu bor hon precis utanför Ponyville och rapporterar om alla läskiga och mystiska händelser som hennes läsare kan tänkas vilja höra om.

I Ponyvillemysterierna får vi följa Cutie Mark Crusaders - Apple Bloom, Sweetie Bell och Scootaloo - när de ger sig ut för att hitta sanningen bakom Ponyvilles mysterier, legender och spökhistorier.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »