Equestria Girls - Twilight Sparkle och tävlingsgnistan (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (60.1 MB)
Språk
Svenska
Serie
My Little Pony
Läsålder
6-9 år
Inläsare
Ida Olsson
Utgivningsdatum
2019-10-02
Förlag
SAGA Kids
Översättare
Cato Vandrare
ISBN
9788726223927

Equestria Girls - Twilight Sparkle och tävlingsgnistan Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2019-10-02

Styckköp

58

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
En eftermiddag på Canterlot High rasslar det till i högtalaren, de ska hålla en vetenskapstävling tillsammans med Crystal Prep för att främja vänskap mellan skolorna. Varje elev från Canterlot High ska paras ihop med en från Crystal Prep, och tillsammans ska de genomföra ett vetenskapligt experiment.

Twilight Sparkle, som nyligen bytt skola från Crystal Prep till Canterlot High är nervös över att se sina gamla vänner igen. Hon blir ihopparad med Rising Star, som först verkar trevlig men snart börjar Twilight Sparkle misstänka att han har en mörk hemlighet.

Arden Hayes är en amerikansk författare som skriver böckerna i Equestria Girls: Berättelser från Canterlot High-böckerna.rn

I Equestria Girls: Berättelser från Canterlot High får vi följa våra favoritponnys - som tvåbenta tjejer! De är elever på Canterlot High på heltid, och magiska ponnytjejer på deltid! I böckerna om My Little Pony lär vi känna Twilight Sparkle, Applejack, Fluttershy, Pinkie Pie, Rarity, Rainbow Dash och alla deras vänner!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »