Equestria Girls - Rainbow Dash blitzar bollen (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
My Little Pony
Läsålder
6-9 år
Utgivningsdatum
2019-12-13
Förlag
SAGA Kids
Översättare
Kajsa Landin
ISBN
9788726223996

Equestria Girls - Rainbow Dash blitzar bollen E-bok

E-bok,  Svenska, 2019-12-13

Styckköp

42

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Rainbow Dash älskar blitzboll! Ja, hon älskar sporten så mycket att hennes vänner knappt sett något av henne den senaste tiden. Varje helg har hon tittat på alla matcher på teven. Men nu är säsongen slut och allt ska bli som vanligt igen - eller?

När vännerna på Canterlot High kommer till skolan så avslöjar rektorn att Kometen, Bikupeblitzarnas stjärntränare, ska starta en blitzbolliga för studenter. Och snart kommer han till just deras skola! Rainbow Dash bestämmer sig för att hon måste komma med i laget. Men på den stora dagen händer något oväntat. Något som sätter stora käppar i hjulet för hennes blitzbolldrömmar ...

Arden Hayes är en amerikansk författare som skriver böckerna i Equestria Girls: Berättelser från Canterlot High-böckerna.

I Equestria Girls: Berättelser från Canterlot High får vi följa våra favoritponnys - som tvåbenta tjejer! De är elever på Canterlot High på heltid, och magiska ponnytjejer på deltid! I böckerna om My Little Pony lär vi känna Twilight Sparkle, Applejack, Fluttershy, Pinkie Pie, Rarity, Rainbow Dash och alla deras vänner!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »