Equestria Girls - Rainbow rockar loss (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
My Little Pony
Läsålder
6-9 år
Utgivningsdatum
2019-12-25
Förlag
SAGA Kids
Översättare
Jenny Björk
ISBN
9788726224276
Equestria Girls - Rainbow rockar loss (e-bok)

Equestria Girls - Rainbow rockar loss E-bok

E-bok,  Svenska, 2019-12-25

Styckköp

41

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Rainbow Dash och hennes bästa vänner älskar att sjunga tillsammans! Efter en kväll på Canterlot Highs vårfest, där de åkt karuseller och ätit sockervadd, bestämmer de sig för att starta ett band. Nu ska de bara öva så det ryker! Men det finns en person som inte alls stöttar bandet. Den Stora och Mäktiga Trixie försöker hela tiden utmana dem och visa att hon är bäst på musik. Hon till och med utmanar Rainbow på en gitarrduell! Vem kommer vinna duellen? Och kommer bandet vara redo att imponera alla på Spring Fling?

Perdita Finn är en barnboksförfattare och före detta lärare från Catskillbergen i New York. Hon har bland annat skrivit böcker för My Little Pony och Alvin och gänget.

I Equestria Girls: Berättelser från Canterlot High får vi följa våra favoritponnys - som tvåbenta tjejer! De är elever på Canterlot High på heltid, och magiska ponnytjejer på deltid! I böckerna om My Little Pony lär vi känna Twilight Sparkle, Applejack, Fluttershy, Pinkie Pie, Rarity, Rainbow Dash och alla deras vänner!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Perdita Finn