Till fjärran land (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (335.8 MB)
Språk
Svenska
Serie
Släkten Lackland (del 5)
Inläsare
Ann Katrin Andreasson
Utgivningsdatum
2019-07-22
Förlag
Saga Egmont
Översättare
Ingrid Berglöf
ISBN
9788726234787
Till fjärran land (ljudbok)

Till fjärran land Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2019-07-22

Styckköp

129

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Året är 1854 och i östlandet rasar Krimkriget. Phoebe och Oliver har tagit över sin fars Taverna. Abel Lackland jobbar fortfarande på sitt sjukhus och Martha, Abels dotter, arbetar uttröttligt med Kvinnokommittén för hjälp åt fattiga och nödställda.

Martha blir en av många frivilliga som reser till krigszonen för att bistå med vård av sjuka och sårade. Även Freddy, som är en framgångsrik läkare på sin morfars sjukhus, ansluter för att hjälpa sin faster i hennes arbete.

Arbetet är hårt och tär på både Martha och Freddy, kommer de att klara sig oskadda från denna sjukdomsdrabbade krigszon? Och kommer Freddy tillslut att få sin älskade Phoebe?

Claire Rayner (1932-2010) var utbildad sjuksköterska och arbetade på flera olika sjukhus i London. Hennes stora intresse för medicinska och sociala frågor resulterade i ett stort antal artiklar och fackböcker. "Släkten Lackland" är hennes stora genombrott som skönlitterär författare.

Claire Rayners klassiska krönika över Lackland-släkten sträcker sig från början av 1800-talet till långt in på 1900-talet. Serien består av 12 delar som både kan läsas fristående och kronologiskt.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Claire Rayner