Adelsmännen (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (185.3 MB)
Språk
Svenska
Serie
De överlevande
Inläsare
Magnus Schmitz
Utgivningsdatum
2019-07-08
Förlag
Saga Egmont
Översättare
Knut Rosén
ISBN
9788726234947

Adelsmännen Ljudbok

(4 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2019-07-08

Styckköp

119
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
I efterkrigets atomvinter fortsätter Familjen kämpa för sin överlevnad och för att kolonin de byggt upp i Minnesotas vildmarker, Hemmet, ska frodas för framtida generationer. Krigshären Triad Alfa, med Blade i spetsen, har svurit att försvara den med allt som krävs. Under tiden har ett skräckvälde vuxit fram i Atlantas ruiner. De despotiska Adelsmännen styr staden med en järnhand. De oönskade bland de hjälplösa invånarna avrättas, och resten riskerar att vid minsta felsteg råka ut för stadens egen rättsskipning: att slåss för sitt liv mot Utrotarna i en diabolisk labyrint. Det blir upp till Blade och Triad Alfa att leda staden i sitt uppror.

David L. Robbins (född 1950) är en amerikansk bästsäljande författare som skrivit över 300 böcker i en rad olika genrer: science fiction, action, thriller, ungdomsromaner och facklitteratur. Han har varit författare under pseudonym till en rad olika erkända bokserier, däribland Bröderna Hardy, Blade (en spin-off på De Överlevande) och Davy Crockett.

Tredje världskrigets atomvapen har förvandlat världen till en dystopi och det en gång stolta Amerika till en militärdiktatur. Ett fåtal människor lyckades undfly förödelsen genom att ta skydd i en befästning i Norra Minnesotas vildmarker. De kallar sig själva Familjen. Hundra år efter krigsslutet, den stora smällen, är världen fortfarande en dystopisk plats när deras ättlingar börjar göra försök att återupptäcka vad som återstår. De basala resurserna är få i de karga landskapen, fördärvade av radioaktivitet och kemiskt avfall. Och överallt rör sig muterade varelser och hänsynslösa krigsherrar. Familjens egen krigarhärd, Triad Alfa, med Blade i spetsen, har svurit att försvara deras samhälle med allt som krävs.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av David Robbins