David Copperfield del 3 (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
David Copperfield (del 3)
Utgivningsdatum
2019-11-27
Förlag
Saga Egmont
Översättare
Hanny Flygare
ISBN
9788726257472
David Copperfield del 3 (e-bok)

David Copperfield del 3 E-bok

E-bok,  Svenska, 2019-11-27

Styckköp

119

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
I denna tredje och sista del i berättelsen om David Copperfield möter vi en lyckligt gift unga man, som älskar sin hustru trots att hon visat sig vara helt inkapabel att sköta deras gemensamma hushåll. I det lyckliga parets vänskapskrets är äktenskapen dock inte lika lyckade. Agnes, som David hyser en hemlig förälskelse för, anklagas för otrohet i sitt äktenskap, och Lilla Emily rymmer från sin familj.

Snart drabbas David Copperfield av flera tragedier, som vänder hans liv på ända. Ska han lyckas rädda sig själv och de han älskar från vanära och död?

Charles Dickens (1812-1870) var kanske den mest framgångsrika och älskade brittiska författaren under 1800-talet, en popularitet som fortsatt i våra dagar. Han förenar oförglömliga personporträtt och en känsla för medryckande berättelser med en blick för samhällets utsatta existenser.

Vi möter den unge David Copperfield, och får följa med under hans äventyrliga uppväxt och in i vuxen ålder. 'David Copperfield' anses vara författaren Charles Dickens mästerverk.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Charles Dickens