Ett oväntat möte (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (145.2 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Johanna Hovergren
Utgivningsdatum
2019-09-10
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788726258288

Ett oväntat möte Ljudbok

(2 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2019-09-10

Styckköp

97
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Victoria och Nicholas Crawford ska fira sin tioåriga bröllopsdag. De är lyckliga tillsammans, och med sina åttaåriga tvillingar är de verkligen en perfekt familj. Trodde Victoria. På bröllopsdagen släpper Nicholas en bomb som vänder hela familjens verklighet upp och ned. Han har träffat en annan - och vill skiljas.

I ett ögonblick förändras allt som varit självklart. Victoria försöker förstå vad som hänt samtidigt som hon pusslar ihop den nya vardagen. Men Victoria har svårt att hitta sig själv. Vem är hon - nu? En väninna ger henne rådet att gå i terapi hos den lika framgångsrika som eftertraktade psykologen Adam Lebzep. Först är Victoria tveksam, men bestämmer sig för att ge honom en chans. Att psykologen är charmig och dessutom väldigt attraktiv gör att Victoria snart börjar gå till sina sessioner med lätta steg. Men en del möten väcker lika många känslor som de ställer frågor på sin spets ...

Ska Victoria våga ge kärleken en ny chans?

B. J. Hermansson är en svensk författare som publicerat en rad hyllade noveller, vilka på kort tid översatts till flera språk. Hermansson är i sitt författarskap inte rädd att bryta mot normer eller att utforska komplexa ämnen och relationer. Något som skapar sällsynt levande karaktärer och berättelser som fängslar sina läsare. 'Ett oväntat möte' är författarens romandebut.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av B J Hermansson