Gymmet - erotisk novell (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
LUST
Utgivningsdatum
2019-10-25
Förlag
LUST
ISBN
9788726259285
Gymmet - erotisk novell (e-bok)

Gymmet - erotisk novell E-bok

E-bok (EPUB), Svenska, 2019-10-25

Styckköp

23

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
"Och Robins läppar, för att inte tala om dem. Fylliga, nästan onaturligt stora. Är han en bra kyssare? Tycker han om att ... slicka? Elsa kan bara föreställa sig känslan. Och hon blir kåt. Hennes fitta börjar hetta. Till bilden av honom börjar hon smeka sig själv."

Elsa bestämmer sig för att söka upp en PT och börja träna på gym. Hon ska inte göra samma "misstag" som förra gången ... Men tränaren Robin är yngre än henne - vältränad, charmig och riktigt sexig. Att hålla deras träningar professionella blir lättare sagt än gjort.

Medan träningen fortskrider blir Elsa allt mer säker på att hon inte kan tygla sin lust. Hon måste förföra honom ...

Gymmet är en erotisk novell om längtan och passion. Att fantisera om att utforska förbjudna platser och personer - och att våga förverkliga dessa.

B. J. Hermansson är en av våra mest produktiva och populära författare av erotiska noveller. Hermansson låter med skicklighet sina berättelser skifta mellan det rappa och poetiska. Samtidigt inspirerar texterna läsaren att tänka kring (och inte sällan ifrågasätta) våra etablerade föreställningar. Ofta gällande normer och sexualitet.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av B J Hermansson