Equestria Girls - Magi, magi överallt! (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (66.9 MB)
Språk
Svenska
Serie
My Little Pony
Läsålder
6-9 år
Inläsare
EvaMaria Oria
Utgivningsdatum
2020-03-26
Förlag
SAGA Kids
Översättare
Anna Gilham
ISBN
9788726262391

Equestria Girls - Magi, magi överallt! Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2020-03-26

Styckköp

98

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Vännerna på Canterlot High är i full gång med att samla in pengar till en renovering av Camp Everfree. Tyvärr går det alldeles för långsamt och de har bara fått ihop hälften så mycket som behövs. Då får Rarity idén att de ska ställa upp i en sång-och-danstävling, där de kan vinna allt de behöver och lite till! Men för att ha råd med kostymer måste de använda allt de hittills samlat in. De ska dessutom besöka en filminspelning av en Daring Do-film. Hur ska de hinna?!

Samtidigt har Sunset Shimmer tankarna på helt annat håll. Hon oroar sig för den magi som hon misstänker läcker in i deras värld från Equestria. Vad ska hända om den hamnar i fel händer? När hon tar sig tillbaka till ponnyvärlden för att träffa Twilight Sparkle och be om råd så får hon istället med sig Sunlight Glimmer tillbaka till Canterlot High. Frågan är om hon kommer vara till hjälp eller ställa till med trubbel...

Perdita Finn är en barnboksförfattare och före detta lärare från Catskillbergen i New York. Hon har bland annat skrivit böcker för My Little Pony och Alvin och gänget.

I Equestria Girls: Berättelser från Canterlot High får vi följa våra favoritponnys - som tvåbenta tjejer! De är elever på Canterlot High på heltid, och magiska ponnytjejer på deltid! I böckerna om My Little Pony lär vi känna Twilight Sparkle, Applejack, Fluttershy, Pinkie Pie, Rarity, Rainbow Dash och alla deras vänner!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Perdita Finn