Skinnad, styckad & serverad (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (7.6 MB)
Språk
Svenska
Serie
Kända brottsfall
Inläsare
Kim Rhedin Hüttner
Utgivningsdatum
2019-12-12
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788726274325
Skinnad, styckad & serverad (ljudbok)

Skinnad, styckad & serverad Ljudbok

av Orage
Ljudbok (MP3), Svenska, 2019-12-12

Styckköp

17

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Katherine Knight serverade hämnd på värsta tänkbara sätt: slaktaren med en fascination för knivar slaktade sin pojkvän och tillagade hans kroppsdelar i en motbjudande gryta.
Katherine Mary Knight var skicklig med knivar, och det skulle hon få nytta av. Hon föddes 1955 i landsorten Aberdeen i New South Wales, Australien och var dotter till en slaktare. Hennes uppfostran var okontrollerad - hon bodde med sin alkoholiserade pappa och misshandlade mamma samt flera syskon. Knights utvecklingsår var allt annat än lyckliga. 1974 var Knight 16 år när hon slutade skolan och började jobba för företaget där hennes pappa arbetade. Hon blev snabbt skicklig på att slakta djur och kände att hon hörde hemma på ett sätt som hon aldrig tidigare gjort. Hon verkade tycka om att arbeta med knivar och blev hänförd av synen av slakt ... Vad hände egentligen mellan Katherine Knight och hennes pojkvän den där ödesdigra dagen? Och vad skulle konsekvenserna bli?

KÄNDA BROTTSFALL är en serie om de mest skakande brottsfallen som både fängslat och förfärat omvärlden. I kortare artiklar och reportage får vi en inblick i de brottsfall som fortsätter att intressera än idag.

Ursprungligen publicerad av Orage.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »