Dagsländans liv är kort (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (96.2 MB)
Språk
Svenska
Serie
- (del 17)
Inläsare
Anna Godenius
Utgivningsdatum
2019-07-19
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788726281149

Dagsländans liv är kort Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2019-07-19

Styckköp

97
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
"Du har gjort mig tillräckligt ont nu. Jag tillhör ditt förflutna, men jag ska en gång för alla göra mig fri från dig. Då ska jag ta ditt liv. Du vet väl att en dagsländas liv är kort ... Sedan knäpper det till i luren. Han har lagt på den."

Vi det här laget var Nicola van vid att vara den trygga punkten i sin styvsyster Sonjas flyktiga liv. Sonja som har alltid haft ett gott öga för män, och vars förflutna verkade komma ikapp henne till slut. Hennes nyckfulla levnadssätt hade alltid oroat Nicola, och nu var oron mer påtaglig och befogad än någonsin.

Sonja får ett telefonsamtal. Hon hotas bli bragd på livet utav en målmedveten mansröst. Vem är det som vill hämnas på Sonja? Vem kan ha blivit så sårad av hennes avfärdande att de vill henne ont? Hur ska Nicola lyckas rädda sin syster än en gång?

Gun Årestad, (f. 1930), är en svensk författarinna och tidigare redaktör för tidningen Femina. Hon var som författarinna verksam mellan åren 1966-1990 och skrev över 30 skönlitterära verk, vilka många har översatts till flera språk. En betydlig del av hennes verk ingick vid första publicering i B. Wahlströms skriftserie Månadens roman, en serie som innefattade ett flertal författare med den gemensamma tematiken av kärlek och nära relationer. Årestad behandlar ofta ämnen som kärlek, relationer och vänskap iscensatta med allt från en igenkännande realism till en medryckande dramatik. Årestads romaner är tillika tillgängliga som välskrivna.

Månadens roman var en skriftserie av böcker från ett flertal författare, med den gemensamma tematiken av kärlek och nära relationer.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Gun Årestad