Spindelväv (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (112.0 MB)
Språk
Svenska
Serie
Katja (del 2)
Inläsare
Sara Chaanhing-Kennedy
Utgivningsdatum
2019-08-29
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788726303384
Spindelväv (ljudbok)

Spindelväv Ljudbok

(1 röst)
Ljudbok,  Svenska, 2019-08-29

Styckköp

97

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
'Nedanför torget såg hon vattnet glittra i Motalaviken och hon hörde måsarna skrika ovanför glittret. Ett ensamt motorljud från hamnen dränktes plötsligt av kyrkklockans åtta tunga slag. Hon hade nu två timmar och tretton minuter kvar att leva.'

Katja bestämmer sig för att ta det stora steget, att lämna sin tjänst och sitt Fröberga, för att se vad världen har att erbjuda. Hon landar på utbildningsföretaget Tänkom, i Motala. Det verkar vara en inspirerande arbetsplats, som har intressanta arbetsuppgifter att erbjuda Katja. Redan på intervjun märker dock Katja att någonting inte står rätt till. Den personalstyrka som hon hade hört så mycket bra om verkar inte i verkligheten tycka om varandra så mycket. Alla verkar stressade, och fast i sina egna världar.

Vid besöket på företaget kollapsar en av de anställda, en medelålders kvinna som heter Annette. Katja och de andra göra sitt bästa, men de kan inte rädda hennes liv. Vad som först såg ut att vara en hjärtinfarkt verkar istället vara något annat, men läkarna är inte säkra på vad. Katja, som hela tiden haft en dålig känsla i magen efter Annettes död, börjar nu misstänka att det ligger fult spel bakom hennes allt för tidiga bortgång.

Ann-Mari Tormalm är en pensionerad Komvuxrektor, och författare. Hon har under sin långa och produktiva författarkarriär skrivit böcker som älskas av både barn och vuxna.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Ann-Mari Tormalm