Top ten - baby (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Top ten (del 2)
Utgivningsdatum
2019-10-14
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788726318609

Top ten - baby E-bok

(3 röster)  |   Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2019-10-14

Styckköp

89
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Sara är lyckligare än hon varit på länge. Hennes förhållande känns helt rätt, hon stormtrivs på jobbet, och hennes bror ska gifta sig. När pojkvännen Danny lyckas sälja ett reportage de jobbat på till en populär tidning, är det som att saker och ting inte kan bli bättre. Men när reportaget blir en dundersuccé får Danny ett erbjudande om att jobba ett halvår på Svalbard. Han tackar direkt ja, utan att diskutera det med Sara först.

Lagom till att Sara vant sig vid tanken på ett långdistansförhållande får hon reda på att hon är gravid. Reaktionen från Danny är allt annat än den hon hoppats på - han är inte redo att bli pappa. Men efter att han åkt tar Sara ändå beslutet att behålla barnet och av sina bästa vänner får hon hjälp att förbereda sig på allra bästa sätt. Tillsammans gör de en ny lista: Top ten - baby. Nu får det bära eller brista.

'Top ten - baby' är den fristående fortsättningen på 'Top ten-listan' som utkom i mars 2019.

Frida Gråsjö är en svensk författare, som innehar förmågan att skriva romaner som landar rätt i hjärtat hos läsarna.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Top ten - baby. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Missa inte!!
    Lollos bokhörna, 22 maj 2020

    Top ten-baby är fortsättningen på Top ten-listan och vi får fortsätta följa Sara och hennes liv och utmaningar. Den här gången står hennes förhållande till Danny i fokus.
    Sara är lyckligare än någonsin. Hon trivs på jobbet och förhållandet med Danny känns helt rätt. Men så får han ett jobberbjudande som innebär att han ska vara på Svalbard ett halvår. Ett jobb han tackar ja till utan att prata med Sara först.

    I samma veva får Sara veta att hon är gravid. Hur ska det gå? Danny är ... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Frida Gråsjö