Getingboet (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (230.3 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Mitcho Batalov
Utgivningsdatum
2019-11-01
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788726337891
Getingboet (ljudbok)

Getingboet Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2019-11-01

Styckköp

129

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Mordutredaren Vidar Veed blir en dag inkallad att undersöka ett mystiskt mordfall ute på en lantlig svensk idyll. Det pastorala landskapet står i bjärt kontrast till det som snart kommer att kallas getingboet: i det ståtliga gamla huset dväljs nämligen en rad skarptungade och ondsinta personer. Alla har de sina anledningar till att vilja mörda någon, men det är bara en av dem som är den skyldige. Eller? Det går snart upp för Vidar att sällskapet är betydligt mer misstänkt som helhet. Hur kommer det sig att alla dessa personer, som uppenbarligen hatar varandra, samlats i ett hus på landet ...?

Sven Olov Stalfeld (1928-2003) var en svensk författare och lärare. Han var både verksam som roman- som läromedelsförfattare, och han har gjort ett flertal översättningar.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Sven Olov Stalfelt

  • Hemlig handling

    Sven Olov Stalfelt

    Året är 1957. En namnlös segelbåt lämnar Stockholms hamn och ombord befinner sig sex främlingar. Ingen känner till avsikten med resan, men de flesta har kommit i kontakt med den genom en annons i Dagens Nyheter. De ser fram emot en gratis semester...