Drömresa (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2020-03-20
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788726341744
Drömresa (e-bok)

Drömresa E-bok

E-bok (EPUB), Svenska, 2020-03-20

Styckköp

129

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Större delen av året sliter Magda Båtelsson hårt med gårdsarbetet. Men när vintern faller blir hon någon annan. Då är hon Lena, den skygga författaren som endast lever för skrivandet. Det är dock inte hennes enda alter ego. När hon reser runt och håller föredrag blir hon Magdalena - en utåtriktad kvinna som njuter av uppmärksamhet.

En dag får Magda ett stipendium som gör det möjligt för henne att äntligen göra sin drömresa till England. Och fastän den inte riktigt blir som hon tänkt sig så inspirerar den hennes fortsatta resande - både i verkliga livet och i fantasin. I sina drömmar reser hon med Herbert, mannen i hennes liv, som är gift med någon annan men ändå håller kontakten. Men vad händer när verklighet och fantasi krockar? Hur går man vidare när drömmarna spricker och faller i bitar?

Anna Kajsa Hallgard (1915-1995) föddes som Margit Olofsson och var en svensk författare från Gotland. Hennes debutroman En man finner sin väg utkom 1942 och därefter skrev hon under sin levnadstid ett flertal romaner och noveller. Anna Kajsa värnade särskilt mycket om lantbruket och hemorten och använde ofta den gotländska landsbygden som inspiration för sina verk.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Anna Kajsa Hallgard