LeXuS: Theodora, Arbetarna - erotisk dystopi (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.1 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
LeXuS
Utgivningsdatum
2020-04-07
Förlag
LUST
Översättare
Nika Abiri
ISBN
9788726355680
LeXuS: Theodora, Arbetarna - erotisk dystopi (e-bok)

LeXuS: Theodora, Arbetarna - erotisk dystopi E-bok

E-bok,  Svenska, 2020-04-07
30
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Precis som alla 18-åringar har Theodora väntat otåligt på att bli tilldelad en roll och identitet. Hennes dröm är att bli en Arbetare - att bli en av landets elit, att upptäcka ett nytt liv och sin sexualitet. Men kommer LeXuS att uppfylla hennes önskan? Och kommer livet som Arbetare att bli allt hon hoppades att det skulle bli? I en dystopisk framtid styrs staden Belgram av en uppsättning lagar som kallar LeXuS. Under den strikta, totalitära regimen har sex blivit ett privilegium som kan köpas, säljas eller förtjänas. Rätten till sex beror på en persons sociala framgång, och på grund av den strikta övervakningen är sexbrott ett avlägset minne.
Men allting är inte som det ska i Belgram. En grupp desertörer leder ett uppror, och de vill störta LeXuS-regimen så att alla ska få åtnjuta sexuell frihet.

Välkommen till Belgram: en värld som du får upptäcka genom befolkningens ögon.
Varje karaktär berättar en ny historia, och alla delar kan läsas fristående. Detta är berättelsen om Theodora, registreringsnummer 259876.

Virginie Bégaudeau föddes i Frankrike 1989. Hon älskar historisk romance och publicerade som femtonåring sin första roman: 'Mademoiselle Elisabeth'. Hon har även skrivit den erotiska romanen "June" och skriver erotiska noveller på franska för LUST.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »