LeXuS: Theodora, Työntekijät - eroottinen dystopia (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (30.3 MB)
Språk
Finska
Serie
LeXuS
Inläsare
Elise Mantere
Utgivningsdatum
2020-09-15
Förlag
LUST
Översättare
Lust
ISBN
9788726355802
LeXuS: Theodora, Työntekijät - eroottinen dystopia (ljudbok)

LeXuS: Theodora, Työntekijät - eroottinen dystopia Ljudbok

Ljudbok,  Finska, 2020-09-15

Styckköp

29

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Kaikkien 18-vuotiaiden tavoin Theodora odottaa innokkaasti, että hänet määrätään rooliinsa ja että hän saa identiteettinsä. Hän unelmoi Työntekijäksi tulemisesta, liittymisestä eliittiin ja seksintäyteisen elämän löytämisestä, mutta myöntyykö LeXuS hänen toiveisiinsa? Ja onko elämä Työntekijänä kaikkea sitä, mitä hän kuvittelee?

Dystooppisessa tulevaisuudessa Belgramen kaupunkia hallitsee lakikokoelma nimeltä LeXuS. Ankaran totalitaarisen hallinnon alaisuudessa seksistä on tullut etuoikeus, jota voidaan ostaa, myydä tai ansaita. Oikeus seksiin osoittaa yhteiskunnallista menestystä, ja tiukasta valvonnasta johtuen seksuaalirikokset ovat muuttuneet kaukaiseksi muistoksi.

Kuitenkaan Belgramessa kaikki ei ole hyvin. Joukko nuoria luopioita johtaa kapinaa LeXuS-hallinnon kukistamiseksi ja seksuaalisen vapauden myöntämiseksi kaikille.

Tervetuloa Belgrameen, maailmaan, johon tutustut sen asukkaiden silmin.
Jokaisella hahmo on oma tarinansa, ja kukin tarina voidaan lukea itsenäisenä kertomuksena. Tämä on Theodoran, kirjoittautumisnumeron 259876, tarina.

Virginie Bégaudeau syntyi Ranskassa vuonna 1989. Hän rakastaa historiallisia rakkaussaagoja, ja hän oli 15-vuotias julkaistessaan ensimmäisen romaaninsa "Mademoiselle Elisabeth". Hän julkaisi myös eroottisen romaanin "June" ennen kuin aloitti LeXuS-sarjan kirjoittamisen LUSTille.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Virginie Bégaudeau