Hälsohets (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (179.2 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Åsa Kjellman Erici
Utgivningsdatum
2019-11-26
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788726358049

Hälsohets Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2019-11-26

Styckköp

129
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Vi lever i ett samhälle där jakten på den fysiska hälsan tar allt större plats. I takt med den ökande trenden stressar vi alltmer för att känna oss duktiga. Man ska äta rätt, träna rätt och se resultaten i spegeln. Men mitt i allt detta glöms ofta den inre hälsan bort. Mår vi egentligen bra av de krav och tankar kring prestation som smyger sig in? Och vad händer när dessa gör att vi pressar oss själva alldeles för hårt?

I 'Hälsohets' undersöker Elina Sundström hur vi på bästa sätt hanterar just hetsen som följt i hälsotrendernas fotspår. Vilka tankar är det vi behöver undvika för att må som bäst? Här intervjuas stressforskare, hälsoproffs och terapeuter, men även privatpersoner med berättelser som på olika sätt färgats av prestationskrav och kontrollbehov.

Elina Sundström är en svensk författare, frilansjournalist och yogalärare. Hon skriver framförallt böcker som ämnar att inspirera och hjälpa människor.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Elina Sundström

  • Jag är också viktig

    Elina Sundström

    För barn som växer upp med en anhörig som är sjuk eller funktionshindrad kan situationen medföra påfrestningar. Ofta känner de att de behöver ta ett större ansvar i familjen för att underlätta för omgivningen. Men de besvär som kan uppstå kan även...