Julafton på Hyde Mansion - erotisk novell (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (12.3 MB)
Språk
Svenska
Serie
LUST
Inläsare
Lena Ljung
Utgivningsdatum
2020-11-28
Förlag
LUST
Översättare
Nika Abiri
ISBN
9788726358544
Julafton på Hyde Mansion - erotisk novell (ljudbok)

Julafton på Hyde Mansion - erotisk novell Ljudbok

(3 röster)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2020-11-28

Styckköp

32

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
"Jag längtade efter att bli penetrerad - jag som aldrig ens hade sett en mans erektion, jag som alltid hade varit så stolt över min oskuld."

På julafton, 1907, lämnar Jane London för att möta upp sin fästman på landsbygden. Det är ett arrangerat äktenskap som gynnar hennes far, som är överlycklig över att få gifta bort sin dotter till en hertig. Jane skriver ett brev till sin goda vän Cathy, där hon berättar allt om sitt möte med den kyliga fästmannen och hans familj, som hon snart får veta är väldigt kinky. Men till Janes förvåning är hettan på hennes kinder inte från skam, utan från lust, och hon upplever helt nya, sensuella känslor. Tillsammans med tjänstefolket till denna underliga adelsfamilj upplever Jane orgasmer för första gången på familjen Bulkeleys gods. Kan den här kvällen ändra Janes åsikt om julen?

Virginie Bégaudeau föddes i Frankrike 1989. Hon älskar historisk romance och publicerade som femtonåring sin första roman: 'Mademoiselle Elisabeth'. Hon har även skrivit den erotiska romanen "June" och skriver erotiska noveller på franska för LUST.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »