Jouluaatto Hyde-kartanossa - eroottinen novelli (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (13.0 MB)
Språk
Finska
Serie
LUST
Inläsare
Elise Mantere
Utgivningsdatum
2020-10-20
Förlag
LUST
ISBN
9788726358612
Jouluaatto Hyde-kartanossa - eroottinen novelli (ljudbok)

Jouluaatto Hyde-kartanossa - eroottinen novelli Ljudbok

Ljudbok,  Finska, 2020-10-20

Styckköp

18

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Jouluaattoiltana 1907 Jane lähtee Lontoosta mennäkseen maaseudulla kihloihin sulhasensa kanssa. Kyseessä on järjestetty avioliitto, josta on iloa vain Janen isälle, joka on tyytyväinen voidessaan naittaa tyttärensä lordille. Kirjoittamansa kirjeen kautta Jane tekee rakkaasta ystävästään Cathystä todistajan kohtaamiselleen kylmän tulevan aviomiehensä ja tämän perheen ja sukulaisten kanssa, joiden Jane nopeasti toteaa olevan seksuaalisesti poikkeavia. Niin poikkeavia, että hänen suureksi hämmästyksekseen he saavat hänet palamaan enemmän intohimosta kuin häpeästä täyttäessään hänet uusilla aistillisilla tuntemuksilla. Tässä perhekartanossa, joka oli lumeen peittyneenä syvällä Lontoon maaseudulla, Jane kokee ensimmäisen kerran orgasmin taikuuden tämän poikkeuksellisen jalosukuisen perheen jäsenten ja palvelijoiden kanssa. Voisiko tämä jouluaatto saada Janen harkitsemaan uudelleen juhlapyhiä kohtaan tuntemaansa vastenmielisyyttä?

Virginie Bégaudeau syntyi Ranskassa 1989 ja rakastaa suuria romanttisia sukuromaaneja, jotka vievät lukijat läpi historian. Hän julkaisi ensimmäisen romaaninsa Miss Elizabeth ollessaan vain 15-vuotias.
Virginie on tutkinut monia eri kirjallisuuden lajityyppejä alkaen historiallisista tarinoista aina eroottiseen automatkaan asti (La Musardine).
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »