Itärintaman helvetti (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (87.2 MB)
Språk
Finska
Serie
Maailma sodassa ? tarinoita toisesta maailmansodasta (del 6)
Inläsare
Jussi Puhakka
Utgivningsdatum
2020-04-08
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788726383928

Itärintaman helvetti Ljudbok

Ljudbok,  Finska, 2020-04-08

Styckköp

77
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Vuonna 1943 tilanne itärintamalla oli muuttunut. Sotaretken alkaessa Saksan panssarivaunut jyräsivät alleen kaiken vastarinnan Venäjän aroilla. Nyt slaavilaiset "ali-ihmiset" olivat saaneet yliotteen, ja laajasta maasta oli tullut saksalaisille maanpäällinen helvetti. Lähes 100 000 sotilasta virui vankina aiemmin päättyneen Stalingradin taistelun jälkeen. Heinäkuussa puna-armeija voitti Saksan Wehrmachtin taktisen neronleimauksensa ansiosta historian suurimmassa panssaritaistelussa. Myös monet pohjoismaiset sotilaat saivat Saksan riveissä osansa itärintaman kärsimyksistä.

Akselivaltojen alamäki heijastui länteen, ja liittoutuneet nousivat maihin Sisiliassa. Maihinnousu sujui ripeästi, sillä saksalaiset luulivat sen tapahtuvan aivan muualla. Tämä johtui ennen kaikkea naamioidusta ruumiista, jonka laukkuun oli pantu väärennetyt maihinnoususuunnitelmat.

Maailman historia vie sinut henkeäsalpaavalle matkalle menneisyyteen. Nauti historian suurista tapahtumista ja palaa ajassa taaksepäin - takaisin toisen maailmansodan eturintamaan, viikinkien ryöstöretkiin ja jumalia palvovien egyptiläisten pariin. Maailman historia tarjoaa upeita artikkeleita jännittävistä ja dramaattisista menneisyyden tapahtumista.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Maailman Historia