Sodan synkimmät puolet (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (80.8 MB)
Språk
Finska
Serie
Maailma sodassa ? tarinoita toisesta maailmansodasta (del 17)
Inläsare
Jussi Puhakka
Utgivningsdatum
2020-06-02
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788726384031
Sodan synkimmät puolet (ljudbok)

Sodan synkimmät puolet Ljudbok

Ljudbok (MP3), Finska, 2020-06-02

Styckköp

69

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
  • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
    29
Visa alla 1 format & utgåvor
Kun Japani hyökkäsi joulukuussa 1941 Pearl Harboriin, 120 000 japanilaistaustaista yhdysvaltalaista päätyi piikkilankojen taakse. Internoinnin virallinen syy oli se, että he olisivat voineet vakoilla Japanin hyväksi ja hankkia tietoja Yhdysvaltoihin tehtävää hyökkäystä varten.

Tosiasiassa päätöksen taustalla oli rotusyrjintä. Ennakkoluuloiset rotuteoriat olivat myös muiden rikosten takana, kun vallanpitäjät sortivat ryhmiä, joita pidettiin ali-ihmisinä. Kolmannen valtakunnan keskitysleireillä lääkärit tekivät vangeille irvokkaita kokeita, vammaisia lapsia tapettiin järjestelmällisesti, ja miljoonia itäalueiden asukkaita pakotettiin Saksaan tekemään orjatyötä.

MAAILMA SODASSA -kirjasarjan 17. osa käsittelee rikoksia, joista monet sivuutettiin sodanjälkeisissä oikeudenkäynneissä.
Maailman historia vie sinut henkeäsalpaavalle matkalle menneisyyteen. Nauti historian suurista tapahtumista ja palaa ajassa taaksepäin - takaisin toisen maailmansodan eturintamaan, viikinkien ryöstöretkiin ja jumalia palvovien egyptiläisten pariin. Maailman historia tarjoaa upeita artikkeleita jännittävistä ja dramaattisista menneisyyden tapahtumista.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Maailman Historia