Strap-on - erotisk novell (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (16.3 MB)
Språk
Svenska
Serie
LUST
Inläsare
Malin Wahlstedt
Utgivningsdatum
2019-11-28
Förlag
LUST
ISBN
9788726388251

Strap-on - erotisk novell Ljudbok

(2 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2019-11-28

Styckköp

32

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
"Jag ber Max ska ställa sig på alla fyra, mitt på sängen ... Några snabba sekunder senare står han där. I min forna ställning. Han står på knä och stödjer sig mot sina vältränade, muskulösa armar."

Max är på flera sätt manligheten, så väl som min egen våta dröm, personifierad. Självsäker. Maskulin. Ja, ett riktigt muskelberg. Själv heter jag Madeleine. Mycket är bra emellan oss. Men jag saknar ändå något i förhållandet. Jag är trött på att vårat sex går som på rutin - samma förspel, samma ställningar.

Jag saknar något nytt och spännande.

Idén slår mig, och jag kan inte släppa den. En strap-on! Det vill säga en löskuk, att använda för att knulla Max. Jag tror inte att han kommer säga ja. Men jag frågar. Och Max visar sig vara mer intresserad än jag trodde. Resultatet blir en sexakt där de vanliga mönstren och rollerna förbyts helt. Något som skapar en alldeles särskild njutning - lika ny som oslagbar.

För oss båda.

Strap-on är en erotisk novell om att våga sig utanför sina roller och gränser.

B. J. Hermansson är en av våra mest produktiva och populära författare av erotiska noveller och har översatts till flera språk. Berättelsernas underliggande ton inspirerar gärna läsaren att tänka kring, och inte sällan ifrågasätta, våra etablerade föreställningar. Ofta gällande normer och sexualitet.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av B J Hermansson