I väntan på att någon ska dö (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (141.7 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Ingrid Gustafsson
Utgivningsdatum
2020-02-12
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788726388640

I väntan på att någon ska dö Ljudbok

(1 röst)
Ljudbok,  Svenska, 2020-02-12

Styckköp

92

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
För att Carin skulle överleva behövde någon annan dö. Hjärtat som Carin fötts med ville inte längre försörja hennes kropp med blod, och läkarna kunde inte hitta någon annan lösning än en transplantation. Hjärtat hon till slut fick kom från en mycket yngre person, som hade hela livet framför sig.

En hjärttransplantation är en svår operation, men vad de flesta inte tänker på är att det som kommer efter är ännu svårare. För att kroppen ska acceptera, och samarbeta med det nya hjärtat krävs en livstid av medicinering och läkarkontroller. Den första tiden måste patienten ständigt vara beredd på att hjärtat kan stötas bort, vilket är psykiskt påfrestande.

I denna sanna historia berätta Carin Ritzen Sick om sin egen hjärttransplantation, och hur operationen och den livslånga eftervården påverkade henne fysiskt och psykiskt.

Carin Ritzen Sick är en relationsterapeut, som också har stor erfarenhet av läraryrket. Ritzen Sick har på ett gripande sätt beskrivit sin egen hjärttransplantation i boken 'I väntan på att någon ska dö'.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »