My Little Pony - Koiria ja poneja ja muita kertomuksia (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.1 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Finska
Serie
My Little Pony (del 43)
Läsålder
6-9 år
Antal sidor
16
Utgivningsdatum
2020-03-02
Förlag
Saga Egmont
Översättare
Anja Lindqvist
ISBN
9788726388923
My Little Pony - Koiria ja poneja ja muita kertomuksia (e-bok)

My Little Pony - Koiria ja poneja ja muita kertomuksia E-bok

E-bok,  Finska, 2020-03-02

Styckköp

17

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
My Little Pony - Koiria ja poneja ja muita kertomuksia sisältää kolme hauskaa tarinaa.

"Kakkumysteerissä" valmistaudutaan Canterlotin Kansalliseen jälkiruokakilpailuun. Pinkie Pie ystävineen lupaa kuljettaa kilpailupaikalle valtavan kakun, mutta vietettyään yön junassa he huomaavat jotain kamalaa - joku on haukannut kakusta ison palasen! Kuka oikein on teon takana? Kuka yrittää sabotoida kilpailua?

Tarinassa "Koiria ja poneja" poptähti Sapphire Shores pyytää Raritya valmistamaan hänelle jalokivin koristeltuja asuja. Rarity lähtee etsimään jalokiviä yhdessä lohikäärme Spiken kanssa, mutta pian he huomaavat etteivät ole aarrejahdissa yksin...

Kirjan päättää tarina "Juhlat yhdelle", jossa Pinkie Pie on järjestänyt mahtavat syntymäpäiväkutsut - niin mahtavat, että hän päättää saman tien järjestää uudet juhlat. Mutta miksi Pinkie Pien ystävät ei tule paikalle? Onko heillä oikeasti muuta menoa vai keksivätkö he vain tekosyitä?

Liity MY LITTLE PONYN taianomaiseen maailmaan ja tutustu Equestriaan yhdessä Rainbow Dashin, Pinkie Pien, Twilight Sparklen, Fluttershyn, Applejackin ja Rarityn kanssa. Ponit kokevat yhdessä joukon jännittäviä seikkailuja, jotka ovat täynnä ystävyyttä, mysteerejä ja huimaavan lumoavaa taikaa.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Eri Tekijöitä