My Little Pony - Parhaat 10 tarinaa (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (99.6 MB)
Språk
Svenska
Serie
My Little Pony (del 34)
Läsålder
6-9 år
Inläsare
Elina Ylisuvanto
Utgivningsdatum
2020-01-30
Förlag
Saga Egmont
Översättare
Alanen
ISBN
9788726389043

My Little Pony - Parhaat 10 tarinaa Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2020-01-30

Styckköp

80

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Tutut lempiponimme Equestriasta seikkailevat nyt kymmenessä hauskassa tarinassa. Kertomuksessa "Inspiraation ilmentymä" saamme seurata Applejackia ja hänen isoäitiään Granny Smithiä, joka juo Flimiltä ja Flamilta saamaansa taikarohtoa ja muuttuu sen jälkeen ikinuoreksi! "Linnamaniassa" prinsessa Twilight Sparkle lähtee Ikimetsään, sillä hän haluaa löytää avaimen erääseen salaperäiseen arkkuun. Twilight päätyy kuitenkin prinsessa Celestian vanhaan ja rappeutuneeseen linnaan. Eikä hän arvaakaan, että linnassa ovat myös hänen ystävänsä - mutta aivan toisesta syystä!

Kirja sisältää myös tarinat "Uskon loikka", "Lepakoita" "Kirikierros", "Daring Do pulassa", "Lemmikit liemessä", "Maaginen kaksintaistelu", "Testi, testi 1, 2, 3"ja "Kolmannen korvapuusti".

Liity MY LITTLE PONYN taianomaiseen maailmaan ja tutustu Equestriaan yhdessä Rainbow Dashin, Pinkie Pien, Twilight Sparklen, Fluttershyn, Applejackin ja Rarityn kanssa. Ponit kokevat yhdessä joukon jännittäviä seikkailuja, jotka ovat täynnä ystävyyttä, mysteerejä ja huimaavan lumoavaa taikaa.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »