LeXuS: Don, Toimijat - eroottinen dystopia (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (34.9 MB)
Språk
Finska
Serie
LeXuS
Inläsare
Juhani Linjala
Utgivningsdatum
2020-10-15
Förlag
LUST
ISBN
9788726402872
LeXuS: Don, Toimijat - eroottinen dystopia (ljudbok)

LeXuS: Don, Toimijat - eroottinen dystopia Ljudbok

Ljudbok,  Finska, 2020-10-15

Styckköp

27

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Don on kokenut ja arvostettu Toimija. Hänen kaksi Työntekijäänsä tietävät, miten tyydyttää hänen kaikki tarpeensa. Mutta kun uusi työntekijä ilmestyy hänen ovelleen, hän hylkää sääntökirjan ja löytää itsensä kietoutuneena petoksen ja kiristyksen verkkoon menneisyyden muistojen ahdistamana. Mikä on hänen synkkä salaisuutensa, ja mitä se merkitsee Belgramen tulevaisuudelle?

Dystooppisessa tulevaisuudessa Belgramen kaupunkia hallitsee lakikokoelma nimeltä LeXuS. Ankaran totalitaarisen hallinnon alaisuudessa seksistä on tullut etuoikeus, jota voidaan ostaa, myydä tai ansaita. Oikeus seksiin merkitsee yhteiskunnallista menestystä, ja tiukasta valvonnasta johtuen seksuaalirikokset ovat muuttuneet kaukaiseksi muistoksi.

Kuitenkaan Belgramessa kaikki ei ole hyvin. Joukko nuoria luopioita johtaa kapinaa LeXuS-hallinnon kukistamiseksi ja seksuaalisen vapauden myöntämiseksi kaikille.

Tervetuloa Belgrameen, maailmaan, johon tutustut sen asukkaiden silmin.
Jokaisella hahmolla on oma tarinansa, ja kukin tarina voidaan lukea itsenäisenä kertomuksena. Tämä on Donin, kirjoittautumisnumeron 189, tarina.

Virginie Bégaudeau syntyi Ranskassa vuonna 1989. Hän rakastaa historiallisia rakkaussaagoja, ja hän oli 15-vuotias julkaistessaan ensimmäisen romaaninsa "Mademoiselle Elisabeth". Hän julkaisi myös eroottisen romaanin "June" ennen kuin aloitti LeXuS-sarjan kirjoittamisen LUSTille.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »