Vackert väder (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2020-06-11
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788726413595
Vackert väder (e-bok)

Vackert väder E-bok

E-bok,  Svenska, 2020-06-11
129
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Alf som är en tankfull ung man, tvingas vara med om något av det värsta en människa kan genomleva - och sedan leva vidare. Berättelsen följer honom från barnsben till vuxen ålder, och de olika människorna och svårigheter som han möter i staden. Svårast av allt är kanske inte mötet med döden, utan att långsamt lära känna sig själv.

De stora frågorna om livet, döden, kärleken och evigheten skildras med fokus på ett kort och lyckligt äktenskap. Med en tidlöst vacker och djupsinnig prosa målar Sivar Arnér en smärtsamt ljuvlig bild av hur stark den eviga kärleken kan vara.

Sivar Arnér, född 1909, var en svensk författare och dramatiker. Han debuterade 1943 och kom att bli betraktad som en av 1940-talets ledande svenska prosaister. I flera av hans verk finns drag av mysticism på samma gång som de kännetecknas av en utpräglad psykologisk realism. En återkommande tematik berör främlingsskap inför världen och hans karaktärer tycks ofta drabbade av disharmoni. Arnérs litterära stil har beskrivits som ordknapp och expressiv.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Sivar Arnér