LeXuS: Ild & Legassov, Partnerna - erotisk dystopi (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (33.7 MB)
Språk
Svenska
Serie
LeXuS
Inläsare
Fredrika Eriksson
Utgivningsdatum
2020-07-14
Förlag
LUST
Översättare
Nika Abiri
ISBN
9788726442632
LeXuS: Ild & Legassov, Partnerna - erotisk dystopi (ljudbok)

LeXuS: Ild & Legassov, Partnerna - erotisk dystopi Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2020-07-14

Styckköp

41

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Partnernas plikt är enkel: att leva tillsammans och uppfostra Belgrams barn, Paidisier, under LeXuS noggranna uppsikt. Men när Ild och Legassov plötsligt befinner sig i en härva av hemligheter är de villiga att riskera allt för sin rätt till kärlek och sex.

I en dystopisk framtid styrs staden Belgram av en uppsättning lagar som kallas LeXuS. Under den strikta, totalitära regimen har sex blivit ett privilegium som kan köpas, säljas eller förtjänas. Rätten till sex beror på en persons sociala framgång, och på grund av den strikta övervakningen är sexbrott ett avlägset minne.
Men allting är inte som det ska i Belgram. En grupp desertörer leder ett uppror, och de vill störta LeXuS-regimen så att alla ska få åtnjuta sexuell frihet.
Välkommen till Belgram: en värld som du får upptäcka genom befolkningens ögon.
Varje karaktär berättar en ny historia, och alla delar kan läsas fristående. Detta är berättelsen om Partnerna Ild och Legassov, registreringsnummer 5927 och 8671.

Virginie Bégaudeau föddes i Frankrike 1989. Hon älskar historisk romance och publicerade som femtonåring sin första roman: 'Mademoiselle Elisabeth'. Hon har även skrivit den erotiska romanen "June" och skriver erotiska noveller på franska för LUST.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »