LeXuS: Ild ja Legassov, Kumppanit - eroottinen dystopia (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (33.7 MB)
Språk
Finska
Serie
LeXuS
Inläsare
Elise Mantere
Utgivningsdatum
2020-09-15
Förlag
LUST
Översättare
Lust
ISBN
9788726442694
LeXuS: Ild ja Legassov, Kumppanit - eroottinen dystopia (ljudbok)

LeXuS: Ild ja Legassov, Kumppanit - eroottinen dystopia Ljudbok

Ljudbok,  Finska, 2020-09-15

Styckköp

29

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Kumppanien tehtävä on yksinkertainen: elää yhdessä ja kasvattaa Belgramen lapset, Paidisit, LeXuSin valvovan silmän alla. Mutta kun Ild ja Legassov tajuavat sotkeutuneensa salaisuuksien verkkoon, he ovat valmiita vaarantamaan kaiken seksin ja rakkauden vuoksi.

Dystooppisessa tulevaisuudessa Belgramen kaupunkia hallitsee lakikokoelma nimeltään LeXuS. Ankaran totalitaarisen hallinnon alaisuudessa seksistä on tullut etuoikeus, joka voidaan ostaa, myydä tai ansaita. Oikeus seksiin osoittaa yhteiskunnallista menestystä, ja tiukasta valvonnasta johtuen seksuaalirikokset ovat muuttuneet kaukaiseksi muistoksi.

Kuitenkaan Belgramessa kaikki ei ole hyvin. Joukko nuoria luopioita johtaa kapinaa LeXuS-hallinnon kukistamiseksi ja seksuaalisen vapauden myöntämiseksi kaikille.

Tervetuloa Belgrameen, kaupunkiin, johon tutustut sen asukkaiden silmin.
Jokaisella hahmolla on oma tarinansa, ja kukin tarina voidaan lukea itsenäisenä kertomuksena. Tämä on tarina Kumppaneista Ild ja Legassov, kirjoittautumisnumerot 5927 ja 8671.

Virginie Bégaudeau syntyi Ranskassa vuonna 1989. Hän rakastaa historiallisia rakkaussaagoja, ja hän oli 15-vuotias julkaistessaan ensimmäisen romaaninsa "Mademoiselle Elisabeth". Hän julkaisi myös eroottisen romaanin "June" ennen kuin aloitti LeXuS-sarjan kirjoittamisen LUSTille.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »