Vernissage med Döden (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (248.7 MB)
Språk
Svenska
Serie
Aroshamnsdeckarna (del 1)
Inläsare
Magnus Schmitz
Utgivningsdatum
2020-05-11
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788726449389

Vernissage med Döden Ljudbok

(3 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2020-05-11

Styckköp

119

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Det är knappt man kan tro att något skulle kunna bryta idyllen i Aroshamn. Ändå drabbas den fridfulla staden plötsligt av en djupt chockerande händelse. En av dess mest framstående invånare hittas död - och inte av naturliga orsaker!

Kriminalkommissarie Stadigh drar igång jakten på mördaren, men det visar sig snart att han inte är den enda som utreder dödsfallet. Både företagsledaren Severin C. Brattenskiöld och självaste landshövdingen ger sig ut för att testa sina egna teorier. Mordutredningen har gått och blivit en angelägenhet för hela staden - men vem är egentligen på rätt spår?

Aron Olnafors (pseudonym) är en svensk författare verksam inom deckargenren. Böckerna är ofta humoristiskt skrivna och utspelar sig i Aroshamn.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Vernissage med Döden. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Lite rolig är den ju
    -, 1 mars 2021

    Skriven på ett litet annorlunda sätt och kan vara lite smårolig. Kul att de blandade in några andra litterära personligheter. Känns lite som om författarna även har läst 100-åringen...

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Aron Olnafors