Modern mystik: den dolda vägen till inre klarhet (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (342.8 MB)
Språk
Svenska
Serie
Hjärtats väg (del 2)
Inläsare
Kajsa Ingemarsson
Utgivningsdatum
2020-04-22
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788726452532

Modern mystik: den dolda vägen till inre klarhet Ljudbok

(7 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2020-04-22

Styckköp

119

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Har du någonsin funderat över meningen med tillvaron? Kanske har du undrat vilket steg som är rätt att ta härnäst? I boken 'Modern mystik' bjuds läsaren in att utforska sin egen inre kraft och öppna upp sig för något större. Det finns en intelligens i universum som vi inte alltid förstår oss på, men som kan vägleda och hjälpa oss att använda våra förmågor på bästa sätt.

Med hjälp av exempel från sitt eget liv - och med en modern vinkling på uråldrig kunskap - visar Kajsa Ingemarsson hur man lär sig lita till sin egen intuition, på vägen mot att finna den berömda 'meningen'. Vägen är sällan spikrak och de hinder som dyker upp är där för att uppmuntra oss att växa och utnyttja vår fulla potential. Det finns inga snabba lösningar - men vid bokens slut har du tagit ännu ett steg på din vandring.

Kajsa Ingemarsson, född 1965, debuterade som författare 2002. Hennes roman 'Små citroner gula" var en av 2000-talets mest sålda böcker och har också filmatiserats. Med trilogin om Hjärtats väg inledde hon 2013 en ny inriktning på sitt författarskap, och hon är i dag en uppskattad inspiratör inom områdena personlig utveckling, självkännedom och mystik.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Modern mystik: den dolda vägen till inre klarhet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Modern mystik .
    -, 18 november 2020

    Det sämsta bok jag har läst. Boken är inte bra.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Kajsa Ingemarsson