Harrys sång: en familjesaga (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (382.3 MB)
Språk
Svenska
Serie
Cliftonkrönikan
Inläsare
Niklas Engdahl
Utgivningsdatum
2020-12-16
Förlag
Saga Egmont
Översättare
Ingegerd Thungström
ISBN
9788726466898
Harrys sång: en familjesaga (ljudbok)

Harrys sång: en familjesaga Ljudbok

(6 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2020-12-16

Styckköp

129

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Harry Clifton växer upp under 1920-talet, strax efter första världskrigets slut, och får under hela sin barndom höra att hans far dog i kriget. Det är först 20 år senare som han upptäcker hur hans far egentligen avled och den oväntade upptäckten väcker en brinnande fråga hos Harry.

Vem var egentligen hans far? Och vem är Harry? Är han en vanlig hamnarbetares son eller är han den förstfödde sonen i en högaktad och förmögen familj? Samtidigt som Harry kämpar med att försonas med sin bakgrund bryter andra världskriget ut och han ställs inför ett svårt val. Ska han gå med i armén för att slåss mot Hitlers soldater eller acceptera sin plats vid Oxfords universitet och studera?

"Harrys sång: en familjesaga" är den första delen i Jeffrey Archers serie "Cliftonkrönikan" som blivit en bästsäljare världen runt.

Jeffrey Archer är en brittisk författare och f.d. politiker. Archer debuterade som författare 1974 och är nu en av Storbritanniens mest framgångsrika författare med över 320 miljoner sålda böcker världen över. Hans mest kända bokserier är Cliftonkrönikorna och Rivalerna.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Jeffrey Archer